DISTÀNCIA INTERIOR, Eugèna Balcells,Carlos Pazos, Enric Maurí,América Sanchez, Mayte Vieta. G44.Barcelona

EXPOSICIÓ DISTÀNCIA INTERIOR
GALERIA 44 – 2000 –
Curator: Mercè Alsina
Artistes: Eugènia Balcells, Enric Maurí, Carlos Pazos, América Sánchez i Mayte Vieta.
DISTÀNCIA INETRIOR
La distància interior al·ludeix a un recorregut, a les anades i vingudes pel flux continu però no sempre conscient entre l’artista i el món.
La distància interior respon a un itinerari que es fa quotidià perquè és el camí d’execució d’una obra, sigui quin sigui el procediment material. És el seguit de relacions multidireccionals que participen d’una interpretació del món i una posterior reducció a les coordenades que perfilaran els trets d’una obra i el moment de la seva conclusió i de la seva represa.
L’artista es projecta en aquest trànsit, i la implicació d’elements molt propers a la seva intimitat, d’un pensament social però alhora vehicle artístic, d’uns objectes quotidians i alhora transcendentals, són producte d’un reconeixement en aquest viatge interioritzat.
En la vídeo – instal·lació de l’Enric Maurí l’espai exterior es projecta en una superfície fràgil que el tanca en el seu interior.
L’artista exterioritza el seu interior i el projecta cap enfora. El cos com un trànsit d’alè vital, una obertura contínua que aspira i expulsa. L’alè com a manifestació entelada del jo.
Mercè Alsina










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog